football360 logo
360-club
360-club-icon

نکاتی فنی از ال‌کلاسیکو؛ از فاجعه دفاعی تا پایان دوران رودریگو

22 اردیبهشت 1404 ساعت 08:2037 نظر
نکاتی فنی از ال‌کلاسیکو؛ از فاجعه دفاعی تا پایان دوران رودریگو
با گذشت یک روز از الکلاسیکو اکنون می‌توان با دید کامل‌تری این دیدار را بررسی کرد.

به گزارش فوتبال 360، پیروزی  بارسا در ال‌کلاسیکو، آن‌ها را در آستانه فتح لالیگا قرار داده و فصل جاری  را به برهه‌ای ناامیدکننده در پایتخت اسپانیا تبدیل کرد. در ادامه  4 نکته از این بازی را بررسی می‌کنیم.

پایان تلخ کارلتو

به نظر می‌رسید دوگانه لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته، آغاز دوره‌ای از برتری رئال مادرید در اسپانیا باشد، و بسیاری اظهار داشتند کهکشانی‌ها با اضافه شدن کیلیان امباپه، ترسناک‌تر می‌شوند. این ستاره فرانسوی، پس از یک شروع نسبتاً کند، عملکرد خوبی داشته. 3 گل او در ال‌کلاسیکو باعث شده اکنون با 27 گل در لالیگا از روبرت لواندوفسکی در جدول آقای گلی لیگ پیشی گرفته اما جایزه آقای گلی امباپه احتمالاً تنها افتخاری است که مادرید از این فصل بسیار ناامیدکننده به دست می‌آورد.

حتی کارلو آنچلوتی، هم نتوانست این مجموعه از بازیکنان را به اتحاد و تعادل برساند. مادرید ظرفیت اتحاد را دارد اما انسجام تیمی به ندرت دیده شده. در نتیجه مادرید اغلب این فصل شکلی ناهماهنگ از خود نشان داد و آرمان‌های قدیمی آنچلوتی در مقایسه با اصول هیجان‌انگیز بارسا رنگ باخت. آخرین سال آنچلوتی بدون کسب جام داخلی یا لیگ قهرمانان اروپا به پایان می‌رسد و باید دید آلونسو می‌تواند وضعیت بحرانی مادرید را بهبود ببخشد یا خیر.


تمام کنندگی یامال

تنها چیزی که در عملکرد یامال مقابل اینتر کم بود، تمام‌کنندگی نام داشت. این ستاره اسپانیایی در مقابل واکنش‌های زومر ناکام شد و در نهایت بارسلونا از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان باز ماند اما روز گذشته دوباره شاهد نسخه قاتل لامین یامال بودیم و ستاره نوجوان کاتالان‌ها به زیبایی گل دوم بارسلونا را در ال‌کلاسیکو به ثمر رساند.

فاجعه دفاعی

گل‌ها در مونتجویک آنقدر بی‌وقفه بودند که انگار ارزششان را از دست می‌دادند. دقیقاً مطمئن نیستیم این ال‌کلاسیکو با توجه به سطح دفاعی تیم‌ها چقدر کیفیت داشت. خط دفاعی تهاجمی فلیک وقتی بارسلونا سرحال به نظر می‌رسید و فوق‌العاده خوب کار می‌کرد اما این فصل، فصل سختی بوده و سطح انرژی مدافعان بدون توپ، دیگر برای موفقیت در خط دفاع کافی نیست. در 5 بازی از 7 بازی قبلی خود در تمام رقابت‌ها حداقل 2 بار و در 4 بازی اخیر حداقل 3 بار گل خورده‌اند.

رویکرد دفاع منطقه‌ای بارسا یعنی 2 فوق‌ستاره مادرید اغلب بدون هیچ یارگیری پشت سر هم نفوذ می‌کردند. پس از یک توپربایی، میزبان بلافاصله آسیب‌پذیر می‌شد. اکنون، نمی‌توان انکار کرد خط تهاجمی فلیک، کلید موفقیت تیم  در این فصل بوده و به ظرفیتشان برای خفه کردن حریف کمک کرده اما نمایش‌های دفاعی ضعیف بارسلونا در ادامه این سوال را مطرح می‌کند؛ آیا چنین رویکردی در درازمدت پایدار است یا خیر.

با این حال، دیوانگی بارسا ایده خاصی دارد. مادرید اما هیچ ایده‌ای نداشت که چگونه می‌خواهد مانع از پیروزی بارسا در ال کلاسیکو یکشنبه شود. رئال در بیشتر دوره دوم مربیگری آنچلوتی در زمان عدم مالکیت توپ به خوبی هدایت نشده‌ و ورود امباپه مشکلات بدون توپ تیم را تشدید کرده است.


خداحافظی با رودریگو

رودریگو مدت‌هاست به عنوان بازیکن دستکم گرفته شده خط حمله رئال مادرید زبانزد است اما این بازیکن برزیلی ظاهراً پیش از جدایی احتمالی در تابستان از ترکیب اصلی کنار رفته. رودریگو  در این فصل بیش از ۳۲۰۰ دقیقه در تمام رقابت‌ها بازی کرده و  پس از غیبت در پیروزی مقابل سلتاویگو به دلیل بیماری به لیست تیم برای ال‌کلاسیکو بازگشت اما فرصت بازی پیدا نکرد.

آنچلوتی در دقایق پایانی با وجود در دسترس بودن رودریگو، به ویکتور مونیوس، بازیکن آکادمی روی آورد تا جایگزین وینیسیوس جونیور مصدوم شود. تابستان امسال صحبت‌هایی در مورد جدایی احتمالی رودریگو مطرح شده و ترجیح ناگهانی آنچلوتی در استفاده از آردا گولر نشان می‌دهد ستاره برزیلی ممکن است در راه خروج از پایتخت اسپانیا باشد.

Loading...
Loading...
Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...