football360 logo
360-club-icon
360-club
360-camera

نقطه قوتی که برای سپاهانی‌ها پاشنه‌آشیل شد؛ خداحافظ ثبات مدیریتی

21 تیر 1404 ساعت 05:3041 نظر
نقطه قوتی که برای سپاهانی‌ها پاشنه‌آشیل شد؛ خداحافظ ثبات مدیریتی
تغییر 4باره مدیرعامل سپاهان در طول 27 ماه اخیر به خوبی نشان می‌دهد که حالا ثبات، حلقه مفقوده تیم مدیریتی سپاهان محسوب می‌شود.

به گزارش فوتبال 360، سپاهان در بین تیم‌های لیگ برتری در طول سالیان گذشته به عنوان یک باشگاه دارای ساختار شناخته می‌شود و همواره بحث ثبات مدیریتی و بودجه مناسب تامین‌شده طلایی‌پوشان زبانزد بود. حتی تلاش می‌شد که این ثبات به نیمکت تیم هم منتقل شود و امضای قرارداد 3 ساله با ژوزه مورایس جزو بخشی از این تلاش‌ها بود که سرمربی پرتغالی 2 سال از دوره 3 ساله خود را کامل روی نیمکت سپاهان گذراند اما در فصل سوم به دلیل اختلاف با هواداران باشگاه، تصمیم گرفت در میانه‌های راه از هدایت طلایی‌پوشان کنار بکشد.

طلایی‌پوشان با وجود آنکه به تیم «دارای ثبات مدیریتی» شهرت داشتند، حالا در طول 2 فصل اخیر و شاید به عبارت دقیق‌تر، 27 ماه گذشته شرایط کاملاً علیه‌شان پیش رفته و آن‌ها نتوانسته‌اند روزهای خوشی را از این حیث پشت سر بگذارند؛ چرا که کرسی مدیرعاملی بین چهره‌های مختلف دست‌به‌دست شده و حالا در آستانه شروع فصل جدید، تغییر دوباره هم روی نیمکت سپاهان و هم روی صندلی مدیریت باشگاه می‌تواند برای طلایی‌پوشان چالش‌آفرین باشد.

نقطه آغاز بی‌ثباتی‌ها؛ خداحافظی ساکت!

محمدرضا ساکت که مدیران شناخته‌شده و البته خبرساز فوتبال ایران محسوب می‌شود و جزو چهره‌های پایه‌گذار حضور مورایس در سپاهان بود، آخرین مدیر باشگاه اصفهانی محسوب می‌شود که بیش از یک‌سال در این تیم توانسته است دوام بیاورد. ساکت دوره آخر مدیرعاملی‌اش در سپاهان را از 4 شهریور 1399 آغاز کرد و بعد از 1199 روز مدیریت، شانزدهم آذرماه 1402 بود که عنوان شد ساکت به دلیل قانون بازنشستگی از سمت خود کناره‌گیری کرده است.

دوره دوم مدیریت نیکفر؛ کوتاه و کمتر از 4 ماه

مسئولان کارخانه فولاد مبارکه در آن مقطع تصمیم گرفتند تا ضمن پذیرش استعفای ساکت، منوچهر نیکفر را که پیشتر در نقش رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل سپاهان فعالیت کرده بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی انتخاب کنند که عمر حضور نیکفر روی صندلی مدیریت سپاهان به 4 ماه نرسید و او 18 اسفندماه 1402 از مسئولیت خود کناره‌گیری کرد تا بی‌ثبات روی صندلی مدیریت یکی از باثبات‌ترین تیم‌های لیگ برتری در حوزه مدیریت رخنه کند و شرایط خاصی در باشگاه اصفهانی به‌وجود آید.

2 ماه بلاتکلیفی و سلام به آذربایجانی

سپاهانی‌ها بعد از استعفای نیکفر وضعیتی بحرانی و عجیب را گذراندند و در اتفاقی بی‌سابقه در سالیان گذشته، تیم اصفهانی بیش از 2 ماه به صورت رسمی مدیرعامل نداشت تا اینکه 21 اردیبهشت‌ماه 1403، مهدی آذربایجانی در نقش مدیرعامل جدید سپاهان منصوب شد. دوره حضور آذربایجانی روی نیمکت سپاهان هم چندان به درازا نکشید و بعد از طرح حواشی مختلف و جنجالی، او 19 مهرماه 1403 جای خود را به احمد یوسف‌زاده داد تا دوره مدیریت آذربایجانی در تیم سپاهان هم کمتر از 5 ماه باشد!

و حالا خداحافظی یوسف‌زاده و بازگشت نیکفر!

یوسف‌زاده در بحبوبه فعالیت تیم‌ها در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانه از سمت خود کناره‌گیری کرد و بعد از 9 ماه حضور در تیم اصفهانی، به دلیل آنچه مشکلات مالی خوانده شد از مسئولیت مدیرعاملی سپاهان کنار کشید. جالب آنکه با تصمیم مدیران ارشد کارخانه فولاد مبارکه، دوباره به منوچهر نیکفر مسئولیت داده شد و این مدیر باسابقه در تیم اصفهانی، برای سومین‌بار در قامت مدیرعامل (یا سرپرست مدیرعاملی) عهده‌دار مسئولیت مدیریت باشگاه سپاهان شد. از شانزدهم آذرماه 1402 تا به امروز فقط یک‌سال و 7 ماه و 5 روز گذشته اما در طول این 19 ماه بعد از استعفای محمدرضا ساکت، صندلی مدیریت سپاهان بین منوچهر نیکفر، مهدی آذربایجانی، احمد یوسف‌زاده و حالا دوباره منوچهر نیکفر دست‌به‌دست شده تا ثبات مدیریت سپاهان که نقطه قوت این تیم بود از بین برود و جای خود را به بی‌ثباتی مطلق بدهد که مسلماً می‌تواند روی روند نتیجه‌گیری طلایی‌پوشان هم موثر باشد.

Loading...
Loading...
Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...