football360 logo
360-club
360-club-icon

مدافع عنوان، عهده‌دار حفظ آبروی قاره سبز؛ اکسیر جاودانگی در دستان مراکش است!

23 آذر 1401 ساعت 09:0317 نظر
مدافع عنوان، عهده‌دار حفظ آبروی قاره سبز؛ اکسیر جاودانگی در دستان مراکش است!
با انجام دیدار فرانسه مقابل مراکش، تکلیف دیدارهای رده‌بندی و فینال مشخص خواهد شد.
به گزارش فوتبال 360، پس از فینالیست شدن قاطعانه آرژانتین و حضور کرواسی در دیدار رده‌بندی، امشب با انجام دیدار فرانسه مقابل مراکش، حریفان این 2 تیم هم مشخص خواهند شد و سپس پرونده جام‌جهانی 2022، با انجام 2 دیدار بسته خواهد شد. 2 دیداری که رده‌بندی نهایی 4 تیم برتر جهان در این تورنمنت را مشخص می کند.
نیمه نهایی
فرانسه - مراکش
چهارشبه 23 آذر
ساعت 22:30
استادیوم البیت (الخور)
داور: سسار راموس (مکزیک)
شانس پیروزی فرانسه در پایان 90 دقیقه: 64.3%
شانس پیروزی مراکش در پایان 90 دقیقه: 18.8%
مسیر رسیدن فرانسه به نیمه‌نهایی
صدر نشین گروه: استرالیا (پیروزی) – تونس (شکست) – دانمارک (پیروزی)
یک‌هشتم نهایی: لهستان
یک‌چهارم نهایی: انگلیس
مسیر رسیدن مراکش به نیمه‌نهایی
صدر نشین گروه: کرواسی (تساوی) – بلژیک (پیروزی) – کانادا (پیروزی)
یک‌هشتم ‌نهایی: اسپانیا (پیروزی در ضربات پنالتی)
یک‌چهارم نهایی: پرتغال
مراکش که به‌عنوان اولین آفریقایی تاریخ خود را در نیمه‌نهایی می بیند، برای رسیدن به این مهم تیم‌های مدعی اسپانیا و پرتغال را از پیش رو برداشته و به عنوان صدرنشین گروهی صعود کرده که 2 تیم اروپایی، از جمله نایب قهرمان جهان را در خود می‌دید. حالا شاگردان ولید رگراکی در یک قدمی رسیدن به فینال، مدافع عنوان قهرمانی را مقابل خود می‌بینند. تیمی که در یک‌چهارم نهایی با شکست انگلیس شایستگی‌هایش برای تکرار عنوان قهرمانی را به اثبات رساند و شاگردان دشان هرگز نمی‌خواهند سنت 68 ساله حضور متوالی یک تیم اروپایی در فینال جام‌جهانی را متوقف کنند.
یکه‌تازی آبی‌ها در غیاب ایتالیا
آخرین مرتبه‌ای که یک تیم اروپایی موفق نشده بود در دیدار فینال جام‌جهانی حضور داشته باشد، سال 1950 و برگزاری اولین تورنمنت پس از پایان جنگ‌جهانی دوم بود. جنگی که از اروپا یک ویرانه ساخت و جایی برای فوتبال بازی کردن باقی نمی‌گذاشت اما اروپایی‌ها خیلی زود خود را بازیافته و از آن پس هر دوره، قسمتی جدایی ناپذیر از فینال‌های ادوار جام‌جهانی بوده‌اند. در قرن بیست‌ویکم، با احتساب قهرمانی فرانسه در خانه، هیچ تیمی بیشتر از آبی‌ها حضور در دیدار فینال را تجربه نکرده و قهرمان جام‌های جهانی 1998 و 2018، امسال فاصله‌ای تا دفاع از عنوان به عنوان سومین تیم تاریخ و تکرار قهرمانی ندارد. آخرین مرتبه‌ای که یک تیم موفق به دفاع از عنوان قهرمانی شد، سال 1962 و قهرمانی متوالی برزیل بود. پیش از آن  سال 1938، ایتالیا به عنوان تنها تیم اروپایی و اولین تیم، به این افتخار رسیده بود.
به دنبال چهارمین فینال در هفتمین نیمه‌نهایی تاریخ
اگرچه شاید فرانسه کمی خوش‌شانس بود که پنالتی دوم هری کین به تور نچسبید اما نباید فراموش کرد فرانسه در جام‌جهانی قطر با مصدومان متعددی در اردوگاهش مواجه شده بود و حالا آدرین ربیو و دایو اوپامکانو، به سبب فعالیت شدید بدنی زیر برودت سیستم خنک کننده هوای استادیوم‌ها با سرماخوردگی مواجه شده و غایبان فرانسه را بیش از پیش کرده‌اند. شاگردان دشان در این تورنمنت اما آنقدر قابل قبول به میدان رفته‌اند که با حضور شوامنی، نه جای خالی پوگبا و کانته به چشم آمده و نه با گلزنی‌های متعدد ژیرو، کسی جای خالی کریم بنزما، بهترین بازیکن جهان را حس می‌کند. فرانسوی‌ها امشب برای هفتمین مرتبه در نیمه‌نهایی جام جهانی به میدان می‌روند و درحالی که در 3 تجربه ابتدایی این مرحله، همواره مغلوب بوده‌اند، 3 تجربه اخیرشان در جمع 4 تیم برتر جهان، آن ها را بدون شک راهی دیدار فینال کرده و 2 قهرمانی در کنار یک نایب قهرمانی برایشان بر جای گذاشته است.
فرانسه، بهتر از همه مدعیان یورو 2020
تیم دشان در این تورنمنت نه‌تنها به سرنوشت 3 مدافع عنوان قهرمانی در سال‌های اخیر دچار نشده، حذف در دور گروهی را تجربه نکرد و موفق به صعود از گروه شد، بلکه به خوبی شایستگی‌هایش برای رسیدن به فینال و حضور آبرومندانه در تورنمنت تحت عنوان «مدافع عنوان قهرمانی» را به اثبات رساند و حالا تنها تیم اروپایی باقی مانده در تورنمنت است. امسال، درحالی که «قهرمان اروپا» نتوانست مجوز حضور در دور نهایی تورنمنت را به دست بیاورد، «نایب قهرمان قاره» به دست فرانسه از دور مسابقات کنار رفت و به عبارت بهتر، تیم‌هایی که در یورو 2020 موفق به حضور در جمع 8 تیم برتر قاره شده بودند به نیمه‌نهایی جام‌جهانی نرسیدند، فرانسه امید یک قاره را به دوش می‌کشد. تیمی که برای صعود به فینال، مراکشِ شگفتی‌ساز و جذاب را پیش رو دارد.
یک جهان و یک نماینده شایسته!
تیم تحت هدایت ولید رگراکی، ترس برایش بی‌معناست و این مهم را در تقابل با اسپانیا و فرانسه به خوبی به نمایش گذاشت. تیم رگراکی نه منحصراً دفاع می‌کند و نه آنقدرها دست و پا بسته است که نتواند از تنها موقعیت گل در طول 90 دقیقه، پیروزی را از آب درنیاورد. اولین آفریقایی حاضر در نیمه‌نهایی تاریخ جام‌جهانی، اگرچه با تیم‌هایی چون بلژیک، کرواسی، اسپانیا و پرتغال مصاف کرده اما با 4 کلین‌شیت مقابل این تیم‌ها، به پیروزی دست یافته و حتی در ضربات پنالتی مقابل اسپانیا دروازه یاسین بونو باز نشد. مراکش با این سرمربی، روند شکست‌ناپذیری‌اش در جام‌جهانی را به عدد 6 رساند و رکورد تیم‌های آفریقایی از این نظر را هم به‌تنهایی به نام خود زد. آنها پیش از این جهان عرب را برای موفقیتشان متحد کرده بودند و حالا این دایره حمایتی، به کشورهای آفریقایی و مسلمان افزایش مساحت داده است.
گریزمان، کلیدِ قفل در خط دفاع مراکش
در این دیدار، خط دفاع رسوخ‌ناپذیر مراکش باید علاوه بر امباپه و ژیرو، راهکاری برای کنار گذاشتن آنتوان گریزمان از جریان بازی پیدا کند؛ بازیکنی که با تغییر نقش بازی تحت هدایت دشان، به خوبی از پس وظایفش برآمده و به عنوان بازی‌ساز، زمینه‌ساز به ثمر رساندن هر 2 گل مقابل انگلیس در یک‌چهارم نهایی بود. گریزمان موفق شده نرخ تاثیرگذاری‌اش بر گل‌های تیم را به 8 گل در 8 مسابقه اخیر که از ابتدا در ترکیب آبی‌ها قرار گرفته، برساند. گریزمان در این تورنمنت نرخ بیشترین پاس گل مورد انتظار (2.94) را از خود برجای گذاشته و بیشترین ایجاد شانس گلزنی (17) در میان ستارگان این جام را مقابل نام خود می‌بیند. از طرف مقابل  امید «مراکش» به آمرابات خواهد بود؛ ستاره‌ای در خط هافبک که توانسته به خوبی از پس وظایف دفاعی مقابل مدعیان اروپایی بربیاید و حالا برای جاودانه شدن، این وظیفه خطیر را مقابل ستارگان درخشان فرانسه بر عهده دارد.
این شما و این چهارمین تیم پرافتخار جهان!
برنده این دیدار در مسابقه فینال مقابل آرژانتین صف‌آرایی خواهد کرد و تیم بازنده برای کسب عنوان سومی، باید به مصاف کرواسی برود. درصورتی که فرانسه حریف آرژانتین در دیدار نهایی شود، تقابل 2 تیمی که هرکدام 2 قهرمانی جهان را در کارنامه دارند و برای کسب رتبه چهارمین تیم پرافتخار جهان با کسب سومین جام طلایی، با یکدیگر رقابت خواهند کرد، از جذابیت قابل توجهی برخوردار می شود.

Loading...
Loading...
Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...