football360 logo
360-club
360-club-icon

اوضاع بحرانی آبی‌ها در آستانه فینال؛ استراحت کمتر و «ویروس شتر»!

25 آذر 1401 ساعت 19:5916 نظر
اوضاع بحرانی آبی‌ها در آستانه فینال؛ استراحت کمتر و «ویروس شتر»!
تیم ملی فرانسه بازیکنانش را یکی پس از دیگری از دست می‌دهد.
به گزارش فوتبال 360، یکشنبه عصر از ساعت 18:30 به وقت تهران، دیدار فینال جام‌جهانی 2022 برگزار خواهد شد و فرانسه برای دفاع از عنوان قهرمانی در آخرین گام به مصاف آرژانتین می رود.
2 تیم در شرایط یکسان پا به این دیدار نخواهند گذاشت و باتوجه به جدول مسابقات، تیم ملی فرانسه علاوه بر آنکه بازی پرفشارتری را نسبت به آرژانتین در دیدار نیمه‌نهایی پشت سر گذاشت با 24 ساعت استراحت کمتر نسبت به رقیب در استادیوم لوسیل حاضر می شود تا آخرین دیدار از این تورنمنت را به پایان برساند. این موضوع اما در برابر دردسری که گریبان‌گیر فرانسوی‌ها شده، از اهمیت چندانی برخوردار نیست و شاگردان دشان به سبب ابتلا به «ویروس شتر»، یکی پس از دیگری تمرینات را از دست داده و در آستانه کمتر از 48 ساعت مانده به دیدار فینال، راهی درمانگاه می‌شوند.
آمار و ارقام به ضرر قهرمان جهان
آخرین باری که فرانسه با استراحت کمتر نسبت به رقیب پا به دیدار فینال گذاشته بود در خانه دیدار نهایی را به پرتغال واگذار کرد و در پایان 120 دقیقه، جام را از دست رفته دید. همچنین دیدار فرانسه و ایتالیا در فینال جام‌جهانی 2006  در شرایطی برگزار شد که فرانسه یک روز استراحت کمتر نسبت به آتزوری داشت و در نهایت هم بازی و هم جام را در ضربات پنالتی از دست داد. البته که چنین اتفاقی باتوجه به برنامه‌ریزی از پیش انجام شده برای چینش جدول مسابقات کاملاً طبیعی است و این از بخت بد فرانسوی‌ها به نظر می‌رسد که یک روز استراحت کمتر در دیدارهای فینال نصیبشان می‌شود. آنها تورنمنت را همزمان با آرژانتین در یک روز (22 نوامبر) آغاز کردند و حالا باید به خوبی از پس ریکاوری جسمی و ذهنی بربیایند. این درحالی است که در مسیر رسیدن به فینال فرانسه با حریفانی سرسخت‌تر از جمله انگلیس روبه‌رو شد و آرژانتین به لطف پیروزی کرواسی مقابل برزیل، از سر شاخ شدن با سلسائو گریخت.
دشان این بار نظری متفاوت دارد
در تورنمنت 2006، یاران زیدان برای رسیدن به فینال از سد پرتغال گذشته بودند و ایتالیا میزبانِ سرسخت را در خاک آلمان از پیش رو کنار زده بود اما 24 ساعت استراحت بیشتر آتزوری نسبت به فرانسه، بی‌تاثیر در نتیجه دیدار فینال نبود. این سناریو در یورو 2016  تکرار شد. شاگردان دشان یک روز بعد از پیروزی پرتغال مقابل ولز موفق به شکست دادن آلمان شدند و در نهایت دیدار فینال خانگی را در پایان 120 دقیقه واگذار کردند. البته در آن تورنمنت، دیدیه دشان هیچ شکایتی از برنامه‌ریزی مسابقات نداشت و برعکس، معتقد بود استراحت کمتر بین دیدارها، بسیار بهتر از چند روز بیشتر صبر کردن و لحظه‌شماری بازیکنان برای به میدان رفتن در دیدار بعدی است.
2018، بخت با فرانسوی‌ها یار بود
در چنین شرایطی، وظایف کادر پزشکی، بدنسازی و فنی تیم، بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند تا تیم با انجام بهترین ریکاوری، دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت برای به میدان رفتن در دیدار بعدی آماده شود. در فینال جام‌جهانی 2018 اما بخت با آبی‌ها یار بود و آنها با یک روز استراحت بیشتر نسبت به کرواسی دیدار فینال را برگزار کرده و در نهایت جام را بالای سر بردند. نکته‌ای که کرواسی را برای دیدار مقابل فرانسه به شدت خسته کرده بود، کشیده شدن کار 3 دیدار این تیم از جمله تقابل با انگلیس، دانمارک و روسیه به وقت‌های اضافه و از جمله مشخص کردن تیم پیروز 2 دیدار در ضربات پنالتی بود. کروات‌ها در آن تورنمنت، 52 دقیقه بیشتر از حد معمول در زمین مسابقه حاضر بودند و حدود 7 کیلومتر بیشتر نسبت به بازیکنان فرانسه دوندگی داشتند (55.4 کیلومتر در برابر 48.5 کیلومتر).
مبتلایان تیم ملی فرانسه به 5 نفر رسید
حالا و در آستانه دیدار فینال، درحالی که کمتر از 48 ساعت دیگر سوت آغاز دیدار نهایی جام‌جهانی به صدا در خواهد آمد، فرانسوی‌ها با یک بحران جدی‌تر در رختکن روبه‌رو شده‌اند. ویروس شتر که پیش از این باعث شده بود آدرین ربیو و دایو اوپامکانو حضور در دیدار نیمه‌نهایی مقابل مراکش را از دست بدهند، حالا در اردوی فرانسه کاملاً مسری شده و کرونا ویروس جهش یافته در خاورمیانه که با ترکیبِ بیماری شبیه به سرماخوردگی و «مرس» به این نام مشهور شده، دامنِ سایر بازیکنان فرانسه را همچون اکثر تماشاگرانی که به خانه بازگشته‌اند، گرفته است. رافائل واران، کینگزلی کومن و ایبراهیما کوناته، بازیکنانی هستند که تاکنون به این ویروس مبتلا شده و آبی‌ها را کاملاً در شرایطی اسفناک نسبت به آرژانتین قرار داده‌اند.
این کولرها دکمه «خاموش» ندارند؟
دشان پیش از این معتقد بود باتوجه به پایین‌تر آمدن دما در شهر دوحه، کار کردن بدون توقف سیستم‌های سرمایشی استادیوم‌ها باعث شده این بیماری فراگیرتر شده و بازیکنان فرانسه را یکی پس از دیگری با مصدومیت ناخواسته مواجه کند. همچنین اورلین شوامنی و تئو هرناندز دیگر غایبان کمپ تمرینی فرانسه در روز جمعه بودند و اصلاً بعید نیست تعداد بازیکنان فرانسه برای حضور در دیدار فینال، به حد نصاب 16 نفر نرسد! این ویروس اولین بار در عربستان سعودی در سال 2012 مشاهده شد و پس از آن، تاکنون 2600 مورد مبتلا به این بیماری صرفاً در بدن انسان‌ها مشاهده شده و تقریباً هزار نفر را در سراسر جهان به کام مرگ کشانده است. قطر نیز یکی از 27 کشوری بوده که ابتلا به این بیماری در کشورش را به اطلاع سازمان بهداشت جهانی رسانده و حالا در بحبوحه برگزاری جام‌جهانی 2022، همه‌گیری این ویروس به اوج خود در چند سال گذشته رسیده است.
شرایط بازیکنان خوب نیست
طبق گفته‌های سرمربی تیم ملی فرانسه، اوپامکانو بلافاصله پس از دیدار مقابل انگلیس احساس بیماری داشت، کینگزلی کومن صبح جمعه تب بالایی داشته و آدرین رابیو هنوز در قرنطینه به سر می‌برد. شرایط رافائل واران و ایبراهیما کوناته که در دیدار برابر مراکش درخشش خیره‌کننده‌ای از خود برجای گذاشت، اصلاً مناسب گزارش نشده است.

Loading...
Loading...
Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...
  • Loading...Loading...Loading...Loading...